Chartreux Kittens du Gris Tendre

Kartuizer kittens uit gerenommeerde zeer goed gedocumenteerde internationale bloedlijnen.

Merav du  Gris Tendre met kindjes
Merav du Gris Tendre met kindjes

Onze Kartuizer kittens

brengen de eerste drie maanden van hun nog prille bestaan door, samen met hun moeder, in de geborgenheid van hun vertrouwde omgeving, waar zij stapje voor stapje de wereld leren ontdekken. De dagdagelijkse verzorging van de kittens brengt hun vanop prille leeftijd in contact met de mens, andere dieren en situaties, zodat zij op hun eigen tempo leren omgaan met het ontdekken van hun leefwereld. Onze kittens worden geboren in huis en nemen deel aan het normale gezinsleven in gezelschap van onze volwassen katten.

Deze periode zal in belangrijke mate het gedrag van het kitten en de latere volwassen kat beïnvloeden. Gebrek aan menselijk contact, het niet kunnen ontdekken van omgeving, geluiden en andere normale en abnormale situaties zal blijvende gevolgen hebben en de aanpassing in hun nieuwe omgeving bemoeilijken.

Na vijftien weken mogen de kleintjes vertrekken naar hun nieuwe thuis. Wij stellen alles in het werk om deze voor het kitten stressvolle situatie na het verlies van moeder, broertjes, zusjes en hun menselijke ouders zo snel mogelijk te verwerken.

Info fiche Kittens du Gris Tendre

  • Geboren op : verwacht voorjaar 2024
  • Reeds toekomstig pleegouder? log in
  • Ras : Kartuizer
  • Geslacht : Mannelijk?, Vrouwelijk?
  • Stamboom : FIFe
  • Genetische identificatie : Ja
  • Verwantschap : DNA verificatie
  • Fokker : Cattery du Gris Tendre

Iota en Hamlet, hun nakomelingen, ouders, grootouders evenals vele van hun voorouders kunnen hun afstamming onomstreden aantonen door middel van DNA analyse.

Onze Kartuizers zijn bij het verlaten van hun ouders in het bezit van hun stamboom uitgereikt door Felis Belgica de Belgische afdeling van de FIFe (Féderation Internationale Féline) en beschikken over een zeer goed gedocumenteerde genealogische studie die hun afstamming vele generaties verder dan de officiële stamboom in kaart brengt.

Bij vertrek beschikken onze jonge Kartuizers altijd over een Europees paspoort met vermelding van de ontvangen vaccinaties en chip gegevens.